• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Omafiets

Hieronder vindt u alle omafietsen & transportfietsen in ons assortiment. In deze categorie bevinden zich zowel de kinderfietsen als de fietsen voor volwassenen in alle inch maten (van 4 jaar). In circa 37x verschillende kleuren. Ook zijn er speciale fietsen zoals barok modellen met een mooie print op de jasbeschermers en de kettingkast. Wij verkopen tevens het merk Hollandia en Daily Dutch.

Let op: nu gratis thuisbezorgd

Totaal 200x verschillende omafietsen in ons assortiment. Ook wel bekend als de transportfiets. Een trend bij vooral de jongere doelgroep. Fietsen met prints zoals: bloemen, tijgerprints, hartjes en vele kleuren. Diverse fietsjes voor de kleintjes zijn voorzien van een mandje. Bij elk model is een voordrager / transportrek te verkrijgen, bij sommige modellen / aanbiedingen worden de fietsen inclusief transportrek geleverd. 

Er zijn diverse hoogtes van fietsen beschikbaar. Bepalend is de hoogte van de persoon in cm. 

Omafiets

Wat is de juiste maat? Tips & advies

Met het menu links kunt u filteren op type fiets en op Inch maat. Weet u niet welke inch maat u moet nemen? Kijk dan in onze handige maattabel voor de juiste inch maat omafietsen. Let op: alle prijzen zijn inclusief bezorging (gratis). Dit zijn de maten in ich-framematen die de FietsenExpert.nl verkoopt. Dit zijn universele maeten en gelden voor zowel meiden als jongens. Beschikbaar zijn:

18 inch - leeftijd 4-8 jaar
20 inch - leeftijd 5-8 jaar
22 inch - leeftijd 5 tot 9 jaar
24 inch - leeftijd 8 tot 10 jaar
26 inch omafietsen - leeftijd 9 tot -12 jaar
28 inch omafietsen - leeftijd 13 tot 14 jaar

Diverse modellen, merken & types beschikbaar:

- Fietsen goedkoop
- Modellen onder de 100 euro
- Omafietsen voor kinderen
- Uitverkoop (vorige seizoen fietsen)
- Keuze uit 77+ kleuren

Verdere geschiedenis van deze type voertuigen kan je hier lezen.