• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Omafiets 28 inch? Meest verkochte inchmaat. Vanaf € 159,00 gratis thuisbezorgd

Omafietsen, wie kent ze niet. De klassieke Hollandse fiets. Waar komt de naam omafiets eigenlijk vandaan? De omafiets is eigenlijk niet zo Nedferlands als men denkt. Het model omafiets werd aan het einde van de 19 eeuw door Nederlandse fietsfabrikanten geleend van onze Engelse buren. Een van de kenmerkende onderdelen van de omafiets is de klapstandaard achterop. Iedere damesfiets tot begin jaren vijftig was hiermee uitgerust en eigenlijk dus een omafiets. Pas nadat er andere moderne type standaarden en oplossingen werden ontwikkeld kreeg ouderwetse omafiets minder polulair. Ergens in 1982 kwam de fiets echter weer terug in "fashion". Toen werd de fiets ook pas officieel verkocht onder de naam omafiets.

Voor wie is deze maat geschikt?

Wij van FietsenExpert.nl beschikken over een uitgebreid assortiment aan omafietsen. Op deze pagina vindt u de omafiets 28 inch. Deze inchmaat is geschikt voor iedereen die groter is dan 1.55 meter.

Kies uit verschillende omafiets modellen in 28 inch

De vormgeving is zeer herkenbaar, maar bij FietsenExpert worden ze uniek gemaakt door de verschillende thema's. Naast de Luipaard en Barok omafietsen is er ook een groot aanbod in kleuren. Wij verkopen de populaire fietsen van Hollandia en Popal Daily Dutch fietsen. Als u de omafiets voor 12 uur bestelt heeft u de omafiets (in 95 procent van de gevallen) de volgende werkdag in huis. 

Op zoek naar de juiste maat fiets? Klik dan hier voor een overzicht van alle maten en de daarbijhorende inches. De voordelen van kopen via de FietsenExpert:

- Laagste prijs garantie
- 1 jaar garantie
- Gratis thuisbezorgd
- Keurmerk: veilig kopen
- Achteraf betalen