• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Meisjesfiets 26 inch

Bent u op zoek naar een schattige meisjesfiets? Neem dan eens een kijkje bij onze roze gekleurde fietsjes. Houdt ze meer van iets stoerders? Probeer dan bijvoorbeeld het thema Luipaard. Verder hebben we nog veel meer kleuren. Voor ieder wat wils. Als u de meisjesfiets 26 inch -ma t/m vr- voor 12 uur bestelt, heeft u hem (in 95 procent van de gevallen) de volgende werkdag in huis. FietsenExpert.nl heeft een groot assortiment aan meisjesfietsen.

De 26 inch is geschikt voor meisjes met de leeftijd: 10-14 jaar

De meisjesfiets 26 inch is gemaakt voor meisjes tussen de 9 jaar en maximaal 10 jaar oud. Op deze pagina vindt u alle meisjesfietsen met 26 inch. Heeft het meisje kledingmaat 146-152? Dan is 26 inch de goede keuze. Heeft u kind een andere kledingmaat? Klik dan hier voor een handige maattabel voor het bepalen van de juiste inch-maat kinderfiets. Een maat kleiner, 24 inch meisjesfietsen, vind u hier. Heeft u hulp nodig? Advies of meer informatie in de keuze voor de juiste fietsmaat? Bel gerust met onze vriendelijke klantenservice: 085-4017989. Ook voor meer productinformatie of maathulp.

Let op: alle 26 inch meisjesfietsen nu in aanbieding (20% extra korting). Plus de bezorging is gratis. Bekijk hieronder het assortiment fietsen:

Uw tiener dochter heeft waarschijnlijk specifieke eisen en wensen voor de meisjesfiets die zij wil hebben. Zo vinden veel tieners het belangrijk dat ze met de tijd mee gaan, met de trens mee gaan, mooie kleur fiets hebben en praktische zaken zoals een voorrek of achterdrager. Het uiterlijk is dus vaak belangrijk. Voor hen is het van belang om rond te rijden op een mooie fiets. De meidenfiets is vaak gekleurd zoals: rood, roze, oranje of groen.meisjesfiets 26 inch

Hoe zorg ik dat een meisjesfiets langer mee gaat? Tips:

Er zijn diverse zaken die u kunt doen om de levensduur te verlengen. Alles is tegenwoordig best duur. Indien u de tijd verlengd per fiets van u dochter bespaart u gemakkelijk enkele honderden euros. Onze tips om kosten te besparen en verleng de levensduur van uw kinderfiets. Tips:

☆ Zorg voor degelijk onderhoud (klein en groot)
☆ Zorg voor frequent onderhoud (minimaal 1x per jaar, bij voorkeur 2x per jaar)
☆ Pakeer de kinderfiets binnen in de schuur of onder een afdakje (en voorkom roest en verval door het slechte weer)
☆ Geef de fiets door aan uw andere dochter of verkoop deze door aan de buren, vrienden of familie.