• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Keurmerk: Q-Shop (cijfer 8.1)
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Meisjesfiets 12 inch

De meisjesfiets 12 inch is gemaakt voor meisjes tussen de 3 en 4 jaar oud. Op deze pagina vindt u alle meisjesfietsen 12 inch framemaat. Heeft uw dochter kledingmaat 98? Dan is 12 inch de goede en beste keuze. Heeft uw kind een andere kledingmaat? Kijk dan in onze handige maattabel voor de juiste inch maat.meisjesfiets 12 inch

Hoe zit het met de veiligheid van een kinderfiets?

Al onze kinderfietsen in deze maat worden standaard geleverd met zijwieltjes. Ieder fietsje heeft 1 jaar garantie en is van degelijke kwaliteit. Controleer bij aflevering of alle onderdelen goed en sterk zijn gemonteerd. Mocht u twijfelen, draai de onderdelen straker aan, voor de zekerheid en veiligheid van uw kind. Belangrijk is veilig fietsen in een rustige omgeving. Leren fietsen is leuk maar kan tijd kosten. Help uw kind en wees vooral geduldig, fietsen kan heel spannend zijn. Belangrijk is het wennen - laat je kind wennen aan zijn of haar fietsje. Zet het zadel zo laag mogelijk en oefen het op- en afstappen. Ook het remmen is soms een lastig ellement. Probeer het uit en oefen. Oefening baart kunst zeggen ze.

Bent u op zoek naar een schattige meisjesfiets? Neem dan eens een kijkje bij onze Hello Kitty fietsjes. Houdt ze meer van iets stoerders? Probeer dan het thema stoer. Uiteraard kan je bij ons ook op kleur zoeken. Voor ieder wat wils. Als u voor 12 uur bestelt, heeft u hem (in 95 procent van de gevallen) de volgende werkdag in huis.

Op zoek naar de beste kinderfiets 12 inch aanbiedingen?

Houd dan onze koopjeshoek met alle kinderfiets aanbiedingen in de gaten. Daarnaast geven een laagste prijs garantie op alle fietsen. Dus koop gerust bij de FietsenExpert. Vind u het ergens goedkoper? Wij betalen het verschil gewoon terug. Geen probleem. U kunt ons hiervoor gewoon bellen of emailen 24/7. Ons doel is fietsen beschikbaar maken voor geheel Nederland. Ieder meisje een lief fietsje.