• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Beachcruiser fiets 

beachcruiser fiets

Sinds kort heeft FietsenExpert.nl ook een uitgebreid assortiment aan Cruiser fietsen. Voor jongens & meisjes (van alle leeftijden). We hebben diverse modellen voor de dames en heren. Voor de kinderen is er zeer veel keuze. De Beach Cruisers hebben een comfortabel geveerd zadel, een terugtraprem en handrem. Een transport rek en ding dong bel is ook inclusief. Kortom: een complete fiets van goede kwaliteit voor een mooie prijs. 

Nieuw in assortiment: De Troy Sea Horse Cruiser 

Afgelopen maand hebben wij de Troy Sea Horse Beach Cruiser aan ons assortiment mogen toevoegen. Deze cruiser is zowel verkrijgbaar voor de dames als voor de heren. Verschillende kleurstellingen zijn mogelijk. Daarnaast kunt u ook kiezen of u er 3 versnellingen bij wilt. 

De naam beachcruiser komt uit het Engels. Een stoere fiets voor naar het strand. Om alle spullen mee te nemen moest deze fiets aan een aantal voorwaarden voldoen: robust en sterk, extra bagage kunnen vervoeren en apart oftewel stoer zijn. 

Voordelen kopen via FietsenExpert

Het kopen via een kwaliteit winkel heeft voordelen. Zo is uw aankoop beschermd en besteld u veilig online. De belangrijkste voordelen zijn:

➤ Laagste prijs garantie op iedere product
➤ Groot assortiment beach cruisers
➤ Gratis bezorging (inbegrepen in prijs)
➤ Fabrieksgarantie op alle fietsen
➤ Q-Shop keurmerk
➤ Vele betaalopties: koop met gemak (achteraf betalen mogelijk)
➤ Meer dan 250.000 tevreden klanten