• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Gegarandeerd het goedkoopste uit

FietsenExpert's laagsteprijsgarantie

Gegarandeerd het goedkoopste uit

Bij FietsenExpert bent u het goedkoopst uit. Iedere dag controleren onze prijsmeters de prijzen bij alle fietsenwinkels in Nederland om te garanderen dat u bij FietsenExpert de laagste prijs betaalt. De prijzen van alle fietsen in ons assortiment worden gecheckt. 

Zo kunnen wij dagelijks onze prijzen aanscherpen en weten wij zeker dat wij u de laagste prijs bieden. Zo werkt FietsenExpert's Laagste Prijs Garantie en betaalt u altijd de laagste prijs.

Elders goedkoper?

Vind u, ondanks onze zorg, tóch bij een andere online fietsenwinkel de fiets voor een lagere vaste prijs? Dan kunnen wij het verschil als korting bieden + 10% EXTRA korting (deze extra 10% korting geldt enkel voor Popal fietsen). Dát is onze laagsteprijsgarantie. 

Let op: de laagste prijs garantie geldt alleen voor online fietsenwinkels en voor de aankoop van de fiets. Achteraf kan de laagte prijs garantie niet worden toegepast.

Mail de link van de website waar de goedkopere fiets op staat naar info@theshopfactory.nl en wij nemen uw aanvraag in behandeling en zullen u verder informeren.