• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Keurmerk: Q-Shop (cijfer 8.1)
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Kinderfiets 16 inch?

Deze fietsen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar oud. Heeft uw kind kledingmaat 110? Dan is de 16 inch de juiste maat. Andere kledingmaat? Klik dan hier voor een overzicht van alle maten en de daarbijhorende inches. Let op: Op al onze 16 inch kinderfietsen (totaal 126x opties) hebben wij de Laagste Prijs Garantie. Oftewel: koop met een gerust hart. Vind u de fiets ergens anders goedkoper? Wij betalen het verschil aan u terug.

Leren fietsen advies: Leren fietsen kan het beste op een kleine kinderfiets

Leren fietsen is leuk en vooral spannend. Met zonder handen fietsen! Enkele tips bij het leren fietsen. Het makkelijkste om te leren fietsen is op een bijna te klein kinderfietsje. In ieder geval niet te groot. Waarom? Indien de fiets te groot is kan u kindje niet goed bij de trappers, deze moeilijker rond krijgen en niet bij de grond met de voeten als hij of zij wil afstappen. Ook al heeft het fietsje zijwieltjes, fietsen is veel makkelijker op de juiste maat, en met name niet te  groot. 

Verfijn resultaten

Een kinderfiets voor ieder kind. Wij maken fietsen betaalbaar

kinderfiets 16 inch

Hierboven vindt u het assortiment van onze jongensfietsen en meisjesfietsen van circa 10 verschillende merken. Deze afdeling betreft de 16 inchkinderfiets voor de leeftijd 4 tot 6 jaar oud. Totaal verkopen wij circa 800 verschillende kinderfietsen in diverse soorten, maten en 13x verschillende kleuren. Opties genoeg dus. Wij onderschieden ons met name op prijs gebied: onze fietsen zijn betaalbaar! Prijsklasse: € 49-149,00 inclusief gratis bezorging & inclusief 21% BTW.  

Maak een keuze en bestel de leukste kinderfiets voor uw dochter of zoon. Bestel online en wij bezorgen de fiets gratis binnen 1-2 werkdagen. Bij FietsenExpert betaald u gemakkelijk online via ideal, creditcard, paypal of gewoon achteraf wanneer het u uit komt. U ontvangt dan digitaal een factuur welke u binnen 30 dagen dient te betalen.