• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Jongensfietsen

Hieronder vindt u alle jongensfietsen in ons assortiment. In deze categorie bevinden zich alle modelen stoere jongensfietsen in alle Inch maten. Met het menu links kunt u filteren op Inch maat. In het blok hieronder op prijs. 

Wat is de juiste maat?

Weet u niet welke inch maat juist is voor uw kind? Kijk dan in onze handige maattabel. Gemiddelde leeftijden per inchmaat voor jongens  is als volgt onderverdeeld (let op: uw kind kan groter zijn dan gemiddeld):

jongensfietsen aanbiedingen

12 inch: geschikt voor kinderen van 2-4 jaar 
14 inch: geschikt voor kinderen van 3-5 jaar
16 inch: geschikt voor kinderen van 4-6 jaar
18 inch: geschikt voor kinderen van 5-7 jaar
20 inch: geschikt voor kinderen van 6-8 jaar
22 inch: geschikt voor kinderen van 7-9 jaar
24 inch: geschikt voor kinderen van 8-12 jaar
26 inch: geschikt voor kinderen van 10-14 jaar

Bekijk alle leeftijden via de tabel of onderaan iedere productpagina. Hier vind u ook een maattabel voor de juiste maat. 

De kleinere fietsjes zijn voorzien van zijwieltjes, veel modellen hebben ook een extra handrem voor zodat uw kleine jongen veilig kan leren fietsen! De fietsjes zijn stoer uitgevoerd, veelal met wat bredere banden en crossfiets uiterlijk. Ook hebben wij een aantal hippe beachcruisers in het assortiment. Bekijk ons assortiment met 237x fietsen voor jongens:

Onze jongensfietsen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, alle maten (voor alle leeftijden) en diverse modellen van 9 merken.

Welke kleuren kochten andere klanten van de FietsenExpert?Jongensfiets

  1. Blauw
  2. Groen
  3. Rood
  4. Zwart

Naast de kleur is er natuurlijk ook de keuze tussen vele soorten modellen. Beachcruisers, stoere crossfietsen. De meeste fietsen worden geleverd net vele standaard accessoires zoals een standaard, bel, verlichting en bagagedrager. Soms ook met voorrek en zo niet dan is deze altijd los bij te bestellen. Voor goedkope kwalitatieve fietsen met een uitstekende service bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn diverse leuke stoere fietsen voor jongetjes beschikbaar:

- Stoere fietsen
- Met versnellingen
- Goedkope fiesten maar ook wat exclusievere merken & modellen
- Voor oudere kinderen hebben we herenfietsen

Hoe gaat het verdere proces in werking als ik een fiets koop?

Plaats uw bestelling online door te klikken op "in winkelwagen". Ga vervolgens naar bestelling afronden. U dienst vervolgens uw contactgegevens in te voeren zodat wij de fiest op het juiste adres kunnen afleveren. Uw gegevens worden veilig via een ssl verbinding (versleuteld) opgeslagen en verzonden. Na het invoeren van uw gegevens is de laatste stap: betaling. Dit kan direct via uw bank (ideal), per creditcard of achteraf (afterpay). Aan u de keuze. Na deze keuze en laatste stap ontvangt u digitaal per email (het door u opgegeven adres) een factuur. Is uw bestelling geplaatst voor 12.00 uur dan zal deze dezelfde dag door ons worden verzonden via de transpoteur en ontvangt u deze de volgende dag. Na 12.00 uur is vaak een dag later. U kunt het proces altijd volgen via de trace-link welke u tevens per email krijgt aangeboden.