• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Jongensfiets 26 inch > Kies uit 493x modellen

Oftewel een ruime keuze. Dit zijn het totaal aantal jongensfietsen. In de maat 26 inch hebben wij momenteel 81x fietsen in het assortiment. Op alle fietsen bieden wij een laagste prijs garantie. Dit betekend: u betaald altijd de laagste prijs. Wij monitoren doorlopend de fietsenmarkt en zijn altijd de goedkoopste aanbieder van meer dan 1000 fietsen. Wij verkopen kinderfietsen tot aan vouwfietsen en vele stoere omafietsen waaronder de populaire Hollandia fietsen.

Bepaal de juiste maat kinderfiets

Enkele tips voor het bepalen van de juiste maat kinderfiets. De leeftijd van uw kind is niet een zeer acurate manier om de fietsmaat te bepalen. Het ene kind van 12 jaar is namelijk niet net zo groot als het andere kind. Een goed middel om is de kledingmaat van uw kind. Ook de hoogte van het fietszadel tot aan de grond (binnenbeenlengte) geeft een goede indicatie voor de fietsmaat. Het zadel staat dan in de laagste stand, zodat het nog omhoog kan worden gezet als het kind groeit. Er is geen verschil in de maat  van een meisjefiets of jongensfiets. Bij kinderfietsen wordt maat aangegeven in inches. Dit is de maat van de fietsband. Bekijk onze handige maattabel met alle inchmaten: per leeftijd, kledingmaten en lengte in cm's.

Andere maten kinderfietsen per leeftijd. Onderstaand de leeftijd, de inchmaat en het aantal beschikbare fietsen per categorie. Kies en bekijk alle fietsen. Heeft u een vraag bel gerust of email ons via de klantenservice rechts in het menu 24/7. 

Ruime keuze jongensfietsen: alle inchmaten voor alle leeftijden

Naast de 26 inchmaat hebben wij de volgende maten te koop:

10 inch jongensfiets > 2-3 jaar (12x)
12 inch jongensfiets > 3-4 jaar (86x)
14 inch jongensfiets > 4-6 jaar (30x)
16 inch jongensfiets > 4-6 jaar (86x)
- 18 inch jongensfiets > 4-8 jaar (29x)
- 20 inch jongensfiets > 5- 8 jaar (100x)
22 inch jongensfiets > 5-9 jaar (16x)
24 inch jongensfiets > 8-10 jaar (67x)