• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Stoere jongensfiets 12 inch? 

Die vind je bij FietsenExpert.nl. Alle kleuren, modellen, types en maten voor jongens van 2 tot 12 jaar oud. Een jongensfiets van uw favoriete voetbalclub? Dat kan! Op voorraad: FC Barcelona en Manchester United. Of liever een stoere jongensfiets van de Ninja Turtles, een Cars 12 inch fiets of de Disney planes 12 inch fiets? Kortom voor iedereen wat wils. 

Bestel gemakkelijk online. Voer uw NAW-gegevens met het afleveradres en wij bezorgen de kinderfiets binnen 1-2 werkdagen bij u thuis. Betalen kan direct online of achteraf via afterpay. Alle jongensfiesten 12 inch hebben standaard een zijwieltjes. 

Welke merken jongensfietsen verkoopt FietsenExpert?

Wij verkopen geen dure bekende A-Merken waar u voor een simpele jongensfiets voor een 3-4 jarige tussen de € 200,00 en € 400,00 euro kwijt bent. Wij verkopen Popal Daily Dutch fietsen, Volare, Hollandia fietsen, Head, Pelikaan, Rivel, Maxwell, Yipeeh, Hello Kitty, Cars en Planes kinderfietsen. Bij ons liggen de prijzen voor een jongensfiets 12 inch tussen de € 79,00 en € 119,00 euro en worden gratis thuisbezorgd (dit is dus inclusief). Tevens inclusief de 21% BTW. Een niet te geloven lage prijs voor leuke jongensfietsen in de leeftijd van 3 tot 4 jaar oud.

Wat is de juiste kinderfiets inch-maat voor mijn zoon?

Belangrijke tips voor de keuze van de juiste inchmaat. De veiligheid op de fiets wordt grotendeels door de wielmaat bepaald. Kunnen ze bij een noodstop makkelijk met hun voeten aan de grond? De juiste inchmaat van het wiel wordt bepaald door de lengte van uw zoon. Via de onderstaande tabel kunt u aan de hand van de lichaamslengte van uw zoon bepalen welke inchmaat het meest geschikt is.

Bekijk beschikbare fietsen per leeftijd en inch maat:

✓ 10 inch jongensfiets voor de leeftijd 2-3 jaar
✓ 12 inch jongensfiets voor de leeftijd 3-4 jaar
✓ 14 inch jongensfietsvoor de leeftijd 4-6 jaar
✓ 16 inch jongensfiets voor de leeftijd 4-6 jaar
✓ 18 inch jongensfiets voor de leeftijd 4-8 jaar
✓ 20 inch jongensfiets voor de leeftijd 5- 8 jaar
✓ 22 inch jongensfiets voor de leeftijd 5-9 jaar
✓ 24 inch jongensfiets voor de leeftijd 8-10 jaar
✓ 26 inch jongensfiets voor de leeftijd 9-12 jaar