• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten
Voorkom zo een ​​boete!

Fietsen door de stad lijkt misschien een leuke activiteit om te doen. Het kan echter lastig worden als je niet precies weet waar je je bevindt. Hoewel het mogelijk is om je telefoon te gebruiken om door de stad te navigeren, kun je hem niet altijd vasthouden. Je moet even stoppen om de kaart te bekijken. Je kunt ook fietsen terwijl je je telefoon vasthoudt. Dit is echter illegaal omdat het je eigen leven en dat van anderen in gevaar kan brengen. Je kunt een boete krijgen als je hierop wordt betrapt. Je loopt ook het risico dat je je telefoon laat vallen, waardoor deze zodanig kan worden beschadigd dat deze onbruikbaar wordt. Om al deze redenen kun je het beste een telefoonhouder fiets kopen. Hiermee hoef je je telefoon niet vast te houden of uit je zak te halen, omdat je beide handen aan het stuur kan houden.

Vasthouden aan de regelgeving

Het is verboden om tijdens het fietsen een smartphone of ander elektronisch apparaat te gebruiken. Dit is een gevolg van de toename van ongevallen veroorzaakt door fietsers met hun telefoon. De politie kan je een boete opleggen als je wordt gezien met je telefoon tijdens het fietsen. Met andere woorden, je kunt je telefoon tijdens het fietsen gebruiken zolang je deze niet in handen hebt. Daarom is het hebben van een telefoonhouder van SP Connect of andere merken cruciaal. Het gebruik van je smartphone tijdens het fietsen is toegestaan ​​zolang je beide handen aan het stuur hebt. Je kunt er zeker van zijn dat je met een telefoonhouder veilig en handsfree kunt fietsen, waar je ook bent.

Kies het beste montagesysteem

Het montagesysteem verwijst naar hoe de telefoonhouder op je fiets blijft zitten. Sommige bedrijven bieden een uitgebreide selectie montage-alternatieven voor alle smartphone modellen. Het is een goed idee om vertrouwd te raken met de verscheidenheid aan montage mogelijkheden die er zijn. Daarna kun je beslissen welke het beste bij je fiets- en stuur stijl passen. Als je in de war bent, vraag dan gewoon om aanbevelingen van het personeel van de winkel die deze montagesystemen verkopen. Het is misschien een goed idee om een ​​foto van je stuur te hebben, zodat je kunt zien welke het beste past. Zij helpen je bij het kiezen van het beste montagesysteem.

Kies degene die bij je telefoon past

Het type smartphone dat je bezit en of je een hoesje gebruikt, bepaalt de ideale telefoonhouder voor jou. Je kunt bij verschillende fabrikanten een telefoonhouder kiezen die speciaal voor het merk en model van je smartphone is gemaakt. Ze bieden meestal de beste pasvorm. Het is echter mogelijk dat je er niet altijd een kunt vinden die bij je telefoon past. Daarom kan het een beter idee zijn om geld uit te geven aan een universele telefoonhouder als je van plan bent om binnenkort een nieuwe telefoon te kopen. De meeste smartphone merken en -modellen zijn compatibel met dit soort telefoonhouders. Wat je ook kiest, door slechts één keer te investeren in een hoogwaardige telefoonhouder voor op de fiets, bespaar je op den duur een hoop geld.