• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten
Wat zijn de mooiste gebieden om te fietsen in Nederland?

De Veluwe (postbank), geniet van het mooiste natuurgebied van Nederland: de Veluwe. De Veluwe heeft je veel te bieden: van heidevelden tot heerlijke bossen. Je hebt hier super veel mooie fietsroutes waar je je ogen zult uitkijken. Je krijgt tijdens je route over De Veluwe gegarandeerd het gevoel dat je op vakantie bent. Je kunt vanuit meerdere steden naar de Veluwe fietsen. Zoek een leuke plek om te overnachten en maak er een vakantie in Nederland van.

De Waddeneilanden

De fiets is de perfecte manier om in een korte tijd de waddeneilanden te ontdekken. Dit wordt ook wel eilandhoppen genoemd. Hoe lang je erover doet ligt aan het weer en de periode. Je zult tijdens deze rit de prachtige natuur van de waddenzee ontdekken. Wat deze fietstocht zo leuk maakt is dat elk eiland is weer anders. Hierdoor blijf je je verbazen van de prachtige omgeving.

Betuwe

De Betuwe ligt in de provincie Gelderland. Je vindt hier een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen. Je hebt allemaal leuke kleine weggetjes waar je in kunt, waardoor je uitkomt op de leukste plekken. Je zult hier van alles tegenkomen. Denk hierbij aan gezellige dorpjes, prachtige boerderijen, boomgaarden en molens. Ook kun je wanneer je zin hebt stops maken bij interessante musea. Er is genoeg te zien dus!

Bollenstreek

Op deze route is voor ieder wat wils. Om alles uit deze fietstocht te halen kun je hier het best in de lente fietsen. Je komt dan prachtige bollenvelden in de kleuren geel, rood, oranje en paars tegen. Je kunt een stop maken bij De Keukenhof. Dit is een super populair bloemenpark dat jaarlijks enorm veel mensen aantrekt. Maar je vind niet alleen bloemen bij de Bollenstreek. Je kunt er ook voor kiezen om langs de kust of leuke steden te fietsen.

Limburg
Wanneer je fietst in Limburg vergeet je even dat je gewoon in Nederland bent. Je geniet hier van het prachtige bos- en heidelandschap. Wie spot de meeste soorten dieren tijdens jullie rit? Er zijn enorm veel mooie kastelen, molens en kerken. Heb je trek?  Maak een stop en eet een stukje heerlijke limburgse vlaai. Wil je toch even echt in het buitenland zijn? Fiets dan langs het drielandenpunt.

Er zijn zoals je leest in Nederland genoeg prachtige gebieden te vinden voor een heerlijke fietstocht. Je kunt jouw fietsroute zo gek maken als je zelf maar wilt. Ben je van plan om een lange fietstocht te maken? Zorg er dan voor dat je een goede fiets hebt. TIP: Scoor een nieuwe fiets met veel korting tijdens Black Friday. Veel succes en plezier met jouw fietstocht in deze prachtige gebieden.