• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten
Een telefoon die alles kan

De mobiele telefoons zijn de afgelopen jaren echte alleskunners geworden. Ze beschikken over veel geheugen, hebben veel verschillende functies en beschikken over veel geheugen om je favoriete foto’s en video’s op te slaan. De oude klassieke smartphone is allang niet meer relevant en is nu vervangen door een mini computer in je handen. De technologie binnen smartphones blijft ons en gebruikers verbazen en deze nieuwe telefoon is daar geen uitzondering op.

Is het een nieuwe Samsung of IPhone?

Als je het woord “Smartphone technologie” hoort, dan denk je al snel aan Samsung of IPhone. Sterker nog, de meeste smartphone gebruikers gaan ervan uit dat deze bedrijven de beste en meest innovatieve smartphones maken. Deze nieuwe telefoon komt echter niet van Samsung of Apple en is in plaats daarvan gemaakt door Oppo. Deze Chinese telefoonfabrikant zorgt al enkele jaren voor een flinke opschudding in de markt. Net zoals Huawei en Xiaomi, was dit merk in eerste instantie gefocust op het leveren van zoveel mogelijk technologie tegen de laatste prijs. Tegenwoordig is dit gedeeltelijk verandert en focussen zij zich vooral op het brengen van de nieuwste technologie naar de handpalmen van de consument.

Een kunstwerk in je handpalmen

De Oppo telefoon, Find X3 Neo is het nieuwste en tot nu toe beste model dat Oppo ooit heeft uitgebracht. Deze telefoon ziet er niet alleen uit als een kunstwerk, maar heeft een van de meest indrukwekkende lijst van specificaties die je ooit gezien hebt. De telefoon beschikt over maar liefst 5 camera’s die elk hun eigen unieke functie hebben. Het combineren van deze camera’s zorgt voor het vastleggen van indrukwekkende foto’s. Inzoomen om de kleinste details vast te leggen, wordt met deze telefoon een kinderspel.

Super snel surfen, gamen of appen

Niet alleen de camera is een hoogte punt van deze telefoon. Ook de processor is van ongekend niveau en zorgt voor een snel en soepel gebruik van de telefoon. Het beeldscherm beschikt over meer dan een miljard verschillende kleuren, wat ervoor zorgt dat kleuren nog levendiger worden dan je gewend bent. Hierdoor wordt surfen op internet en appen nog fijner dan het al was. Bovendien komen games, films en series tot leven door dit kleurrijke scherm.

Snel leeg of snel opgeladen?

Met al deze specificaties zou je denken dat deze Oppo find X3 Neo heel snel leeg is. Toch is dat niet het geval en zal deze Oppo telefoon met gemak de hele dag doorkomen. Daarnaast, is hij binnen 35 minuten volledig opgeladen en dit komt door de indrukwekkende SuperVOOC 2.0-technologie.

Een telefoonhoesje voor dit kunstwerk

Net zoals alle andere smartphones is deze telefoon gevoelig voor schade. Je wilt dan ook ervoor zorgen dat dit kunstwerk is voorzien van een passend telefoonhoesje. Vroeger was het moeilijk om zo’n hoesje te vinden voor deze soort telefoons. Dit had vooral te maken met het feit dat dit soort merken vrijwel onbekend in het westen waren. Tegenwoordig is dit een stuk makkelijker geworden en hebben deze merken meer bekenbaarheid gekregen in het westen. Een telefoonhoesje vinden voor deze telefoon zal dan ook geen moeilijke klus zijn.

Wat kost dit kunstwerk?

Nu je weet wat deze super telefoon kan doen rest er nog maar een vraag: “Hoeveel kost de Oppo find X3 Neo?”. De telefoon is niet goedkoop en zal je omgerekend zo’n €799 kosten. Voor deze prijs krijg je wel een tof design, de nieuwste technologie, een ongekend snelle processor, 12 GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en 5G compatibiliteit. Ter vergelijking zal een smartphone van Samsung of Apple je evenveel of zelfs meer kosten. Hij is dan ook niet te duur voor wat je krijgt!