• Laagste prijs garantie
 • Gratis thuisbezorgd
 • Meer dan 250.000 tevreden klanten
Wat zijn de vijf leukste meisjesfietsen?

Hoewel het er helaas niet altijd op lijkt, is de lente al een paar weken begonnen. Toch beginnen de zonnige dagen er aan te komen en dat is goed nieuws voor fietsliefhebbers. Ga er lekker met je gezin op uit en geniet van de buitenlucht.

Wordt uw kleine meid net te groot voor haar fiets? Geen probleem, FietsenExpert.nl heeft een uitgebreid assortiment aan de mooiste en betaalbare fietsen. Hieronder kunt u een overzicht vinden van de vijf mooiste kinderfietsen voor uw prinses.

 1. De Little Miss Popal meisjesfiets. 
  De Popal Little Miss meisjesfiets staat met stip bovenaan bij de meest verkochte meisjesfietsen. En wanneer u de fiets ziet, snapt u direct waarom. De fiets is namelijk super schattig en wordt zeer compleet geleverd. Zo kan uw kleine prinses op pad samen met haar pop die ze in het poppezitje achterop meeneemt. Alle verzorgingsspullen voor de pop kunnen gemakkelijk mee in het bijpassende mandje aan he stuur. Maar dat is nog niet alles: de Popal Little Miss wordt geleverd met zijwieltjes in een bijpassende kleur, bijpassende stuurlinten, een leuke toeter en een roze of paars zadel. Zowel het stuur als het zadel is in hoogte verstelbaar, waardoor de fiets met uw (klein)dochter mee kan groeien. Leert uw stoere meid los fietsen? Geen probleem, de zijwieltjes kunt u zelf vervangen door een standaard. De Popal Little Miss is er in de maten 12 inch tot en met 18 inch en in de kleuren roze, paars en wit. Welke kleur u ook kiest, de fiets is altijd één mooi geheel om te zien en staat garant voor veel fietsplezier.                                      
                      Popal Little Miss 12 inch roze     
 2. De Popal Bela
  De Popal Bela is ook al zo’n aantrekkelijke meisjesfiets. De beachcruiser komt uit Amerika en is inmiddels ook in Nederland niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De beachcruiser werd tot voorheen voornamelijk gemaakt in de grotere framematen. De Popal Bela speelt uitstekend in op de vraag naar beachcruisers voor jonge meiden. Zo is de Bela er in de wielmaten 12, 16, 18 en 20 inch. In 12 inch is de fiets er in de kleuren roze en wit. In de maten 16, en 18 inch is de fiets leverbaar in meer kleuren, namelijk geel, aqua blauw, paars, roze en wit. De maat 20 inch is weer leverbaar in de kleuren roze en paars. Alle maten worden geleverd met een leuke toeter en alle maten behalve de 20 inch hebben leuke stuurlinten. Daarnaast hebben alle fietsen leuke versiering op het frame, wat de fiets extra aantrekkelijk maakt.
                      

 3. De Popal Daily Dutch Bloom 22 inch
  De Popal Daily Dutch Bloom valt op en is geliefd door het kleurgebruik. De fiets heeft namelijk of een roze frame met een turquoise voordrager en turquoise velgen of een turquoise frame met een roze voordrager en roze velgen. Daarnaast zitten er leuke, vrolijke stickers op het frame die het geheel een extra vrolijk tintje geven. Het mooie van deze fiets is ook weer dat de fiets compleet wordt geleverd. Zodra de fiets helemaal gemonteerd is, kan er zo op weggereden worden. Zo wordt deze 22 inch meisjesfiets geleverd inclusief stevige bagagedrager met snelbinders, LED verlichting voor en achter, slot en fietsbel. Daarnaast beschikt de fiets over zowel een hand- als terugtraprem, wat voor extra veiligheid zorgt. Wel kan er natuurlijk voor gekozen worden om een leuke fietsmand of een leuk fietskrat voor op de voordrager bij te bestellen. Het comfortabele zadel en het stuur met fijne handvatten zijn beide in hoogte verstelbaar, wat garant staat voor extra lang fietsplezier.
                      Popal Daily Dutch bloom turquoize roze 22 inch
 4. De Popal Cooper
  De Popal Cooper is een relatief nieuw model dat nu al tot onze bestsellers behoort. Dat is ook niet zo gek: de stevige meisjesfiets is leverbaar in 12 tot en met 18 inch en heeft het uiterlijk van een combinatie tussen een stoere stadsfiets en een klassieke omafiets. Daarnaast is de fiets in 3 mooie kleuren leverbaar: roze, turquoise en wit. Zowel op het frame als op de kettingkast zit een sierlijke bladversiering. Extra leuk en handig is het bijgeleverde voorrek. Hier kan bagage op meegenomen worden en eventueel een fietskratje of fietsmandje op gemonteerd worden. Bij de 12, 14 en 16 inch modellen worden bijpassende zijwieltjes meegeleverd. Voor de grotere dames wordt de 18 inch fiets met een zijstandaard geleverd. In alle gevallen wordt de fiets met een hand- en terugtraprem geleverd, zodat beide manieren van remmen goed geoefend kunnen worden. Alles bij elkaar is het geen wonder dat de Popal Cooper zo populair is; het is gewoon een heel leuke, goede fiets voor een leuke prijs!
                      Popal Cooper wit 12 inch
 5.  De Volare Liberty Urban
  De Volare Liberty Urban is een meisjesfiets die leverbaar is in de maten 12 inch, 14 inch, 16 inch, 18 inch en 20 inch. De fiets is in verschillende kleuren, zoals parelmoer roze, speciaal blauw en wit verkrijgbaar. Dankzij de stevige bagagedrager en de degelijke voordrager wordt bagage gemakkelijk meegenomen. Tot en met 16 inch wordt de fiets met zijwieltjes geleverd. De 18 en 20 inch uitvoering wordt met zijstandaard geleverd. In alle gevallen heeft de fiets aantrekkelijke versiering op het frame en het zadel, wat de fiets nog bijzonderder maakt. Bij de grotere maten wordt de fiets geleverd inclusief verlichting voor en achter. Daarnaast zijn het zadel en stuur bij alle maten verstelbaar en heeft de fiets verstelbare spaken, wat ervoor zorgt dat er minder snel een slag in het wiel komt en een slag er gemakkelijker uitgehaald kan worden mocht deze er toch in komen. Door de extra brede banden krijgt deze meisjesfiets een stoer randje

                      Volare Liberty Urban 20 inch Blauw