• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten
Top 10 populairste jongensfietsen

De 10 populairste jongensfietsen hebben wij heel handig voor u op een rijtje gezet. Makkelijk als u een hippe fiets zoekt voor uw zoon.

1: Popal Bike 2 Fly blauwe jongensfiets 16 inch
Deze topper is een echte stoere jongensfiets. Met het uiterlijk van een crossfiets is deze jongensfiets een lust voor het oog. Uiteraard is deze fiets in de stoere kleur blauw verkrijgbaar, maar de Bike 2 Fly kunt u ook in de kleuren rood en zilverzwart bestellen. Deze stoere jongensfiets wordt geleverd inclusief zijwieltjes, zodat uw kleine crosser zo weg kan fietsen. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 110.

2: Popal Daily Dutch jongensfiets Mat Zwart 26 inch
Deze matzwarte jongensfiets ziet er al uit als een echte herenfiets. Door het stevige, oversized aluminium frame krijgt deze jongensfiets een robuuste uitstraling. Handig: voorop zit een transportrek. Dit houdt in geen gesjouw meer met zware rugzakken op de rug van uw zoon. Het kleurgebruik van deze transportfiets past goed bij elkaar: het matzwarte frame en de matzwarte velgen, de bruine banden, de bruine handvatten en het bruine zadel en de witte accenten in de banden en de snelbinders. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 146-152.

3: Trendy groene jongensfiets Popal model 14K
Dat de Bike 2 Fly een ware topper is, bewijst het feit dat deze fiets zowel op nummer 1 als op nummer 3 terug komt in deze top 10 van populairste jongensfietsen. De groene kleur in combinatie met zwart geeft deze jongensfiets een snel uiterlijk. Het achterspatbord geeft deze jongensfiets een extra stoer uiterlijk, terwijl de reflectoren in de wielen de fiets extra zichtbaar maken. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 104.

4: Sporting 1806 Blauw Popal 18
De sporting 1806 Popal is een stoere fiets waar uw zoon zo op weg crosst. Door de zijwieltjes kan uw zoon zelfvertrouwen opdoen met het fietsen. De extra vering maakt dat deze fiets geschikt is voor alle terreinen en dat uw zoon bijvoorbeeld op klinkers ook comfortabel kan fietsen. Met deze fiets kan uw zoon alvast wennen voor een grote fiets omdat hier zowel hand- als terugtraprem op zit. Laat uw zoon opstappen en hij wil niets anders meer dan fietsen. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 116.

5: Jongensfiets Popal Olfie Black Panther 26 inch
Deze coole beachcruiser is comfortabel uitgerust met royaal zadel, comfortabele handvatten en een voorrek. De beachcruiser is een type fiets die helemaal in is en waarop uw zoon zich cool voelt. Niet alleen voor hem is deze fiets een geweldige keuze, ook voor u. De fiets heeft namelijk een stevig stalen frame, heeft een veilige hand- en terugtraprem, opvallende reflectoren in de wielen en verlichting voor en achter. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 146-152.

6: Zwarte jongens beachcruiser 16 inch Popal
Dat beachcruisers in zijn, wordt bewezen door het feit dat er ook een beachcruiser op nummer 6 staat in deze top 10 populairste jongensfietsen. Beachcruisers zijn niet alleen weggelegd voor grote jongens, ook de jongens die net beginnen met fietsen kunnen fietsen op een beachcruiser. Het zwarte frame met oranje vlamaccenten, de oranje vlam op het zadel en de oranje velgen geven deze jongensfiets een extra stoer uiterlijk. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 110.

7: Jongensfiets Popal Black Fighter Cruiser B1400 Wit 14 Inch
Niet alleen zwarte beachcruisers doen het goed, dit witte model met zijwieltjes wordt ook goed verkocht. Het witte frame in combinatie met de rode velgen en de rode spatborden, het bruine zadel en de oranje vlamaccenten maken deze jongensfiets een echte blikvanger. Iedereen in de straat zal uw zoon herkennen op zijn mooie fiets. Dit is een super leuke jongensfiets voor uw zoon om zich het fietsen meester te maken. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 104.

8: Popal Daily Dutch jongensfiets Mat Zwart 24 inch
De Popal Daily Dutch is een stevige jongensfiets met alle gemakken die bij een transportfiets horen. Zo heeft deze jongensfiets een comfortabel, royaal zadel, stevige bagagedrager en voorrek, comfortabele handvatten, elektrische verlichting, een ringslot en een bel. Het kleurgebruik maakt deze jongensfiets 1 geheel. Het zwart, bruin en wit passen uitstekend bij elkaar. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 134-140.

9: Volare Black Cruiser 18 inch jongensfiets mat zwart
De Volare Black Cruiser is een zwarte beachcruiser met witte print. De stevige banden, de vorm van het frame en ook de vorm van de spatborden zorgen ervoor dat deze jongensfiets er stoer uit ziet. De reflectoren op de wielen zorgen voor extra zichtbaarheid, terwijl het comfortabele zadel ervoor zorgt dat uw zoon lekker zit. Deze jongensfiets wordt zonder zijwieltjes, maar met standaard geleverd en is dus geschikt voor jongens die al los kunnen fietsen. Wij adviseren deze fiets voor jongens met kledingmaat 116.

10: BMX crossfiets stuntfiets rood 20 inch Popal Crosstiger kinderfiets
Voor de jonge stunters is er de BMX Popal Crosstiger kinderfiets 20 inch. Deze BMX is ontworpen om mee te stunten, maar ook kan deze kinderfiets gebruikt worden om afstanden te fietsen. De speciale velgen geven deze fiets een uniek uiterlijk, waardoor uw zoon zich ook uniek en speciaal zal voelen. Het rode frame is stevig en het stuur is 360 graden draaibaar. Wanneer uw zoon gaat stunten, kunt u het beste een helm bij deze fiets bestelen. Deze stuntfiets is geschikt voor jongens van 10 jaar en ouder.