• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten
Top 10 populairste meisjesfietsen

Wij hebben ware toppers in ons assortiment. De top 10 populairste meisjesfietsen hebben wij voor u op een rijtje gezet.

1: Popal Daily Dutch wit meisjesfiets 26 inch
Deze mooie witte meisjesfiets is onze absolute topper. Vele meisjes zijn al gevallen voor de charmes van deze fiets. He witte stevige frame geeft een mooi contrast met het comfortabele bruine zadel, de bruine handvatten en de bruine banden met wit streepje. Deze topper is een moderne transportfiets met stevige bagagedrager en uiteraard ook met voorrek waar u eventueel een leuk krat op kunt plaatsen. De Popal Daily Dutch wit meisjesfiets 26 inch adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 146-152.

2: Popal Transit meisjesfiets Mat Zwart 26 Inch 3 versnellingen 
De zwarte Popal Transit meisjesfiets is een degelijke transportfiets. De plus van deze transportfiets is dat deze 3 versnellingen heeft. Dit zorgt ervoor dat uw dochter met alle weersomstandigheden comfortabel kan fietsen en maakt dit een geschikte fiets om mee naar de middelbare school te fietsen. Uw dochter wil natuurlijk niet alleen een praktische fiets, zij wil ook een mooie fiets. Het mat zwarte uiterlijk in combinatie met het bruine zadel, de bruine handvatten en de bruine banden zijn een lust voor het oog. Door het voorrek op deze fiets hoeft u dochter niet meer met een zwarte boekentas op haar rug rond te fietsen. De Popal Transit meisjesfiets Mat Zwart 26 Inch 3 versnellingen adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 146-152.

3: Meisjesfiets roze 14 inch Popal Little Miss 14P 
Deze fiets is werkelijk een snoepje om te zien. Het roze frame, het roze zadel, het roze poppezitje, de zijwieltjes met roze accenten, het roze mandje voorop en de roze linten maken deze fiets een ware prinsessendroom. Naast het gebruik van de kleur roze, komen ook witte en donkerroze bloemetjes veel terug in deze fiets. Als uw dochter als echte prinses op haar fiets rondrijdt en er loopt iemand in de weg, dan kan zij de bijgeleverde toeter gebruiken om te laten weten dat zij eraan komt. De Popal Little Miss 14P adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 104.

4: Popal Daily Dutch meisjesfiets wit 24 inch 
Dat de Popal Daily Dutch meisjesfiets wit een echte topper is, blijkt wel uit het feit dat deze fiets zowel in de maat 26 inch als in 24 inch in deze toplijst staat. Tussen de vele zwarte transportfietsen die er rondrijden, valt dit stevige witte exemplaar op. De Popal Daily Dutch meisjesfiets wit wordt zeer compleet geleverd inclusief voorrek, bel, standaard, verlichting, snelbinders en een ringslot. Deze meisjesfiets heeft zowel een handrem als een terugtraprem. De Popal Daily Dutch meisjesfiets wit 24 inch adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 134-140.

5: Roze meisjesfiets 12 inch Popal Little miss 12P
Nog zo’n echte topper: de Popal Little miss. Zowel de 12 inch als de 14 en 16 inch van deze fiets staan in onze top 10. Schattige details van deze fiets zijn de linten aan het stuur en het poppezitje. Samen met haar pop gaat uw dochter met deze fiets op avontuur. Alles wat ze tijdens haar avontuur tegen komt, kan ze in haar roze mandje aan het stuur meenemen. Uw dochter kan zich het fietsen op deze fiets meester maken dankzij de bijgeleverde zijwieltjes. De Popal Little miss 12P adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 98.

6: Little Miss 16P Popal meisjesfiets roze 16 inch
Ook op nummer 6 in onze top 10 van meest populaire meisjesfietsen staat de Popal Little Miss roze. Deze keer als 16 inch fietsje. De Little Miss heeft een in hoogte verstelbaar stuur en zadel waardoor uw dochter langere tijd plezier kan beleven van deze prinsessenfiets. Op het moment dat uw dochter los leert fietsen, kunt u de zijwieltjes demonteren en kan uw dochter zonder zijwieltjes fietsen. Deze fiets voor vrolijke meisjes wordt geleverd inclusief roze accessoires zoals het mandje, de stuurslingers en het poppezitje. Wij adviseren de Popal Little Miss roze 16 inch voor meisjes met kledingmaat 110.

7: Popal Daily Dutch meisjesfiets groen 26 inch 
De Popal Daily Dutch meisjesfiets groen 26 inch is voor meisjes die zich graag onderscheiden van de rest. Deze meisjesfiets met stevig frame onderscheidt zich namelijk ook van andere fietsen door het kleurgebruik. Het groene frame met groene spatborden, groen voorrek en groene velgen is een echte eyecatcher. Meisjes die op de Popal Daily Dutch groen 26 inch fietsen, voelen zich speciaal. Net als onze andere fietsen wordt deze meisjesfiets compleet geleverd inclusief accessoires zoals snelbinders, bel en voorrek. De Popal Daily Dutch groen 26 inch adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 146-152.

8: Little Miss wit Popal kinderfiets 14 inch 
Ook in het wit behoort de Little Miss meisjesfiets tot onze toppers. Meisjes die alleen maar roze te zoet vinden, kunnen kiezen voor de witte variant. Hierbij is het frame wit, maar zijn de accessoires roze. Het poppezitje, het zadel, het mandje en de velgen zijn roze. De stuurlinten zijn roze/paars. Leuk accent bij de Little Miss zijn de bloemetjes op de kettingkast. De reflectoren voor en achter en de witte streep op de banden zorgen voor exta veiligheid. De Little Miss wit Popal kinderfiets 14 inch adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 104.

9: Popal Daily Dutch meisjesfiets zwart 24 inch 
De Popal Daily Dutch meisjesfiets zwart 24 inch heeft het uiterlijk van een echte omafiets. De omafiets is een tijdloos model en blijft hip om op gezien te worden. Wat de Popal Daily Dutch zwart 24 inch van andere omafietsen onderscheidt, zijn het royale bruine zadel, de bruine handvatten, de bruine wielen en het bijgeleverde transportrek. Indien gewenst kunt u deze omafiets afmaken met een krat op het voorrek. Deze fiets wordt geleverd inclusief reflectoren, verlichting op batterijen, bel, snelbinders, pootstandaard en ringslot. De Popal Daily Dutch meisjesfiets zwart 24 inch adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 134-140.

10: Witte omafiets 22 inch Popal 
Deze schattige fiets is een echte meisjesdroom. Roze trappers in de vorm van bloemetjes, een roze zadel met zwarte bloemtjes, roze handvatten, een roze mandje voorop, roze velgen en roze snelbinders zorgen voor een mooi contrast met het witte frame. De kettingkast en jasbeschermer met roze hartjes/bloemetjespatroon maken de look helemaal af. Dit is de ideale fiets voor meisjes om mee naar school of naar vriendinnetjes te fietsen. De witte omafiets 22 inch Popal adviseren wij voor meisjes met kledingmaat 128.