• Laagste prijs garantie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Keurmerk: Q-Shop (cijfer 8.1)
  • Meer dan 250.000 tevreden klanten

Meisjesfietsen online kopen? NU -20%

Dan bent u op het juiste adres. Onze doel is fietsen betaalbaar te maken. Geen dure merken. Geen verborgen kosten. Alle fietsen zijn inclusief 21% btw, inclusief bezorging en inclusief Laagste Prijs Garantie (LPG). Hieronder vindt u alle meisjesfietsen in ons assortiment. In deze categorie bevinden zich meisjesfietsen in alle Inch maten. Met het menu links kunt u filteren op Inch maat. In het blok hieronder kunt u filteren op prijs. Weet u niet welke Inch maat u moet nemen? Kijk dan in onze handige maattabel.

Welke modellen meisjesfietsen zijn er beschikbaar?

Onder de meisjesfietsen bevinden zich ook de omafietsen voor kinderen! Er zijn meisjes omafietsen met leuk barok, bloemen en harten prints. Daarnaast enkele bekende merken en prints zoals: de Disney Frozen meisjesfiets, Disney mini mouse fietsjes, Hello kitty en Disney princess. Er zijn vele meisjesfietjes beschikbaar. Blader door het gehele assortiment om een goede keuze te maken. Niet alle opties zijn verwerkt in het filter (links in menu). Ook diverse kleuren fietsen. Vooral de kleuren roze, paars en rood verkopen erg goed en zijn zeer gewild. De fietsjes zijn zeer compleet. Veel zijn er voorzien van een mandje en/of een leuk poppenzitje. Daarnaast is er ook gedacht aan de veiligheid van uw kleine meid, de kleinere fietsjes beschikken voer zijwieltjes en veel modellen hebben ook een extra handrem voor. 

Door Arno Kerzaan

Voor elke meid de juiste meisjesfiets

Meisjesfietsen

Onze meisjesfietsen komen in vele kleuren, de meest gevraagde vindt u hieronder in een top 3 best verkochten kleuren:

  1. Roze meisjesfietsen
  2. Paarse meisjesfietsen
  3. Witte meisjesfietsen

De Veiligheid van onze meisjesfietsen

De fietsen in ons assortiment zijn veilig. Voor de kleinste meiden worden zijwieltjes meegeleverd zodat ze veilig en zelfverzekerd kunnen leren fietsen. Veel modellen worden geleverd met verlichting en / of reflectoren. De banden zijn veelal voorzien van reflecterende strips. Een andere vorm van veiligheid is het zorgen dat de fiets niet gestolen wordt, daarvoor zijn veel van modellen voorzien van een slot.

Onze klanten beoordelen FietsenExpert.NL gemiddeld met 8.1 (van 10 ) op basis van ruim 148 reviews!