• Meer dan 250.000 tevreden klanten
  • Gratis thuisbezorgd
  • Keurmerk: Q-Shop (cijfer 8.1)
  • Laagste prijs garantie

Voordelige meisjesfietsen

Hieronder vindt u alle meisjesfietsen in ons assortiment. In deze categorie bevinden zich meisjesfietsen in alle Inch maten. Met het menu links kunt u filteren op Inch maat. In het blok hieronder kunt u filteren op prijs. Weet u niet welke Inch maat u moet nemen? Kijk dan in onze handige maattabel.

Onder de meisjesfietsen bevinden zich ook de omafietsen voor kinderen! Er zijn meisjes omafietsen met leuk barok, bloemen en harten prints. De fietsjes zijn zeer compleet veel zijn er voorzien van een mandje en / of een leuk poppenzitje. Daarnaast is er ook gedacht aan de veiligheid van uw kleine meid, de kleinere fietsjes beschikken voer zijwieltjes en veel modellen hebben ook een extra handrem voor.

Door Arno Kerzaan

Voor elke meid de juiste meisjesfiets

Onze meisjesfietsen komen in vele kleuren, de meest gevraagde vindt u heronder op een rij:

De Veiligheid van onze meisjesfietsen

De fietsen in ons assortiment zijn veilig. Voor de kleinste meiden worden zijwieltjes meegeleverd zodat ze veilig en zelfverzekerd kunnen leren fietsen. Veel modellen worden geleverd met verlichting en / of reflectoren. De banden zijn veelal voorzien van reflecterende strips. Een andere vorm van veiligheid is het zorgen dat de fiets niet gestolen wordt, daarvoor zijn veel van modellen voorzien van een slot.

Onze klanten beoordelen FietsenExpert.NL gemiddeld met 8.1 (van 10 ) op basis van ruim 148 reviews!